Jacek Kempiński Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Lotus 78 skala 1:10 RC Silnik Forda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 O Kurcze Pieczone z bazylią i pieprzem... Piękna robota. Planujesz może też działającą atrapę rozrządu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zdradzę trochę już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 P1010819.MOV Dawno mnie nie było , Rah 66 - jak by wyglądał model Lotus 78 bez silnika . Teraz zaprezentuje mechanizm różnicowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dawno mnie tutaj nie było , między czasie robiłem inny model ale wracam aby go dokończyć . Aktualnie model wyglada tak . Teraz pracuję nad 3 biegową skrzynią biegów . jeszcze zostało dopracować hamulce .Nie wrzucam więcej zdjęć bo za dużo by ich było jesli kogoś zaciekawi to można tutaj jest tam opis jak powstawał Lotus od początku https://www.facebook.com/Budowa-modelu-Lotus-78-RC-od-podstaw-scratch-1203947602953680/ A tutaj moje dwa modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Długo oczekiwana chwila uruchomienia mojej trzy biegowej skrzyni biegów https://www.facebook.com/jacek.kempinski.56/videos/2387381331516377/ Długo oczekiwana chwila uruchomienia mojej trzy biegowej skrzyni biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Szok. To jest piękne! Sezon 78, kierowca Mario Andretti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jedno pytanie. Masz sprzęgło i skrzynie biegów. Jak tym będziesz sterować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wiesławie tutaj pokazałem https://www.youtube.com/watch?v=-x8vPqacWWw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 LOTUS przepiękny, mechanika też...... gratulacje .........tylko auto Formuły 1 na bateryjkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Powstaje nowy temat Porsche 917 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Dużo czasu minęło jak zaprezentowałem model Corvette .Było to w 2012 teraz nadszedł czas aby zaprezentować jak jeździ , najeździłem się do woli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek Kempiński Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Makieta silnika Porsche 917 ukończona 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Gratuluje umiejetnosci,i czekam na ciag dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Prace nad dyferencjałem , pozostało dokładnie wyregulować 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 10 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Ukończyłem opony do Porsche 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kempiński Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Przednie zawieszenie gotowe , tylko trzeba zrobić amortyzatory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Jacek brawo. Kiedy testy z jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi