Marcin K. Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Szkoda ze spotkanie przed wypłatą:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Narazie licho to wygląda, ale poczekajmy spokojnie. Marcin A po co Ci pieniądze? ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 może 16 tego pogoda dopisze na wilczych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dojechać trzeba, mam do was prawie 120km:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Aura licha. Demokratycznie podejmijmy decyzję. Myślę ze do jutra niech każdy z kolegów przedstawi swoje zdanie. Niewątpliwie jeśli np kokega Marcin ma jechać 120 km to trzeba zatroszczyć się o mniejsze ryzyko pogodowe. Czekam na Wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dla samego mnie nie trzeba ustawiać wszystkich Jestem takim lataczem jak każdy inny No ale jak wszyscy którzy gościli na Wilczych lubią tam wracać tak ze miło mi będzie spotkać się kolejny raz z Wami. Oby pogoda dopisała a jak się uda to i ja dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Piotrek ponawiam propozycje na 16 -tego, mam troszke więcej niż 120 km do Wilczych .a przyjechać i siedzieć w aucie to nie ma sensu a temperatura odczuwalna będzie teraz 5 stopni w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 temperatura odczuwalna będzie teraz 5 stopni w niedziele No i cieplej to już chyba specjalnie nie będzie Chodzi o to żeby nie padało, a niestety w tą niedzielę ryzyko opadów jest spore Ja jednak jestem gotów na oba terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Chłopaki, spotykamy się za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Na którą godzinę planowane jest spotkanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Spotykamy się w niedzielę o 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Koledzy, nie spać, szykować modele! ???? wszystko wskazuje na to ze będzie nas całkiem liczne grono. Przypominam najblizsza niedziela 9:00 Wilcze Laski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Będę Może z żonką, Irek niestety w pracy Tylko nie wiem który model wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 No my na wszelki wypadek zabieramy auto RC I latawce. Zabierz model najlepiej radzacy sobie z wiatrem. Będę chciał być wcześniej żeby zorganizować chrust na ognisko. Kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Cześć! Na razie aura nas nie napawa optymizmem i nadzieją na polatanie Jest moookro Sprawdzałem i około godzin od 11 do 15-ej ma się trochę poprawić , ale wiatr cały dzień dość mocny... Mimo wszystko zapraszamy , nie możemy dać gwarancji na latanie ale dajemy gwarancję na pogaduchy Ja niestety będę chwilę po 9;00, ale będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ciągle pada ???? mimo to szykujemy się. Może choć na chwilę pogoda sie zlituje. Aktualnie minimalna mżawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 No i pogoda się nie zlitowała Zimno i pada... Modele nawet nie wyjęte z aut Ale pogadaliśmy chociaż o starych rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dawno tak nie zmarzłem. Myślę ze w nowym sezonie będziemy spotykali się częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Przyjemniej było zabrać ze sobą kierowce i spotkać się gdzieś w knajpek na grzenca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Cześć! Będzie ktoś jutro na lotnisku ?? Jeśli pogoda pozwoli to planuję oblot nowej maszyny: Dragona z planów Jędrka- pozdrawiam Będziemy z Irkiem około 10:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi