Shock Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzisiaj w końcu nie latałem sam Widzę że zawitała do Was "gruba ryba" na loty . Mam na myśli właściciela Respecta . Może kiedyś odwiedzimy Waszą ekipę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zapraszamy wszystkich na wspólne latanie bardzo serdecznie Z "grubą rybą" spotkaliśmy się nie pierwszy raz i jak zwykle w super atmosferze . Wracając do spraw bieżących, wczoraj było sylwestrowe pożegnanie 2016-go, a dziś było lotniskowe powitanie 2017-go Irek powalczył z Wicherkiem, a ja co by w nowym roku nie zabrakło energii, wziąłem model ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Chłopaki latamy w niedzielę o 13:00 na lodzie koło Mysiej Wyspy? Po lotach proponuję ognisko. Kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mam ostatnio niedosyt latania więc jestem na plus , tylko nie wiem czy akurat na lodzie Przerobiłem system odpalania "żarówek" i mam teraz trzy metry od auta max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mam żelowy 12 v Pb to mogę zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Heh, no i nie zdążyłem wyedytować poprzedniego postu... Też mamy, tylko ja mam wizję żeby się od niego uniezależnić... Wezmę pod pachę, tak że spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jestem za, o ile pogoda pozwoli fajnie będzie się spotkać znowu i wspólnie polatać. Darek niech tylko ogarnie skrzynkę startową. Było dobrze to zachciało mu się ulepszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tak sobie myślę że może by tak godzinkę wcześniej? o 12-tej? spokojnie można by wrócić do domu na obiad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mnie pasuje i 12-ta i 13-ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mi tylko 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jeśli dalej będzie taka pogoda to raczej nic ze spotkania nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 No licho to wygląda. Coś nie mamy szczęścia do pogody na ognisko. Nic to, co sie odwlecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Piknik w tym roku będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Pogoda taka że w domu siedzieć... Decyzji o pikniku jeszcze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Był ktoś? Lataliście? Ja odpuściłem. Pogoda marna była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nikt nic się nie odzywa... ? Wywiało wszystkich w tym naszym Szczecinku? Prognozy pogody są przyjazne na ten weekend, myślę że może teraz uda się gdzieś wyprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jeśli nie będzie mgły deszczu czy gradobicia to piszę się na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Niedziela, wstępnie około 13-ej na lotnisku. EDIT Proponuję spotkać się około 12-ej, może trochę cieplej będzie i w sam raz chyba żeby wrócić na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Byliśmy, od około 12-ej do prawie 14-ej. Po kilka lotów zaliczone Piękna pogoda, praktycznie zero wiatru, tylko straszne"gruzowisko" na pasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi