GiulioN Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Chciałbym was zaprosić na piknik modelarski w Raciborzu organizowany przez Raciborskie Stowarzyszenie Lotnicze "Skrzydlaty Racibórz". Będzie to dziewiąta edycja pikniku modelarskiego organizowanego przez nas. Piknik odbędzie się 11. Września na wałach w Raciborzu (niedaleko Auchan). W tym roku przewidujemy między innymi: pokazy akrobacji 3D helikopterów i samolotów, wyścig quadrocopterów klasy 250, loty makiet, inscenizację bitwy modelami myśliwców klasy ESA z okresu I wojny światowej (wraz z pirotechniką) Tak było rok temu: 1
Arkos Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Modelarze z Kosorowic i z Nysy zapowiadają się jako widzowie
KRY3 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Modelarze z Kosorowic i z Nysy zapowiadają się jako widzowie Koledzy macie piekne modele, wiec dlaczego tylko jako widzowie?
GiulioN Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Modelarze z Kosorowic i z Nysy zapowiadają się jako widzowie Brać modele obowiązkowo
GiulioN Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zapraszamy do wielkiej bitwy powietrznej wszystkich modelarzy posiadających modele ESA z okresu 1wś. Tak wyglądała walka w zeszłym roku: 1
vaderjk Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam, Czy będzie tor dla quadów?
Marcin851 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam, Czy będzie tor dla quadów? Tak
Marcin851 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W tym roku w naszej wielkiej powietrznej bitwie może brać udział każdy kto będzie miał na to ochotę ! Jedyne wymagania to posiadanie własnego modelu (model z EPP rozp około 80cm).Bitwa odbywa się w formie full kontakt plus ostrzał pirotechniczny.(Widowiskowe zderzenia w powietrzu wręcz wskazane)Serdecznie zapraszamy ! stwórzmy razem wielkie powietrzne widowisko !
Marcin851 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dzięki firmie http://www.rcstery.pl/ będziemy mieć na pikniku tor do jazdy samochodami RC ! Chłopaki pokażą szybką i precyzyjną jazdę samochodami ! Ilość atrakcji rośnie ! ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH !
Marcin851 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Przygotowania trwają a Grzegorz pięknie wszystko kręci Polecam zobaczyć całość
vaderjk Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 No to Wrocław jutro przybędzie, 3 albo 4 osoby, kilka helikow, ja biorę quady. A ten tor samochodowy to offroad czy pod wyscigowki?
Shock Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Sprawdzimy jutro jak przyłożyliście się do tego koszenia . A bigos od Zochy (czy jakoś tak ) będzie ?
GiulioN Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Dzięki wielkie wszystkim za przybycie Z roku na rok coraz więcej osób przyjeżdża, co nas cieszy Pilot Andrzeja robi furorę Dużo osób robiło fotki z tym modelem
Tomek. Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Dzięki! Było super. Nalatałem się, najeździłem się.... następnym razem koniecznie chcę lecieć w bitwie. Fajny dzień. 1
Francka Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Piknik nadzwyczaj udany , pogoda super modele super. Moją małą kamerka zrobiłem spacer po modelach
modelpiotrek Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Zapowiadał się mały kończący lato pikniczek a tu szok totalny !!!! tak wielkiej imprezy jeszcze u nas nie było Myślę że w imieniu całego Skrzydlatego Raciborza mogę Wam wszystkim podziękować za tak liczne przybycie i stworzenie wspaniałej atmosfery na tym pikniku !!!! Wielkie dzięki !!!! i do zobaczenia za rok !!!! Piotrek 2
Rekomendowane odpowiedzi