AndrzejC Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 http://amazingnewtech.com/TrackR/car/PL/d-348/?voluumdata=BASE64dmlkLi4wMDAwMDAwMS0yZjAyLTRlMWMtODAwMC0wMDAwMDAwMDAwMDBfX3ZwaWQuLjMwMTg5MDAwLTY4NGYtMTFlNi04NDJiLTdhYjFmOTA2ZTI0Yl9fY2FpZC4uZWEzM2RlYWUtZjg4Ni00YTRhLWEwOTQtMGU2ZDY1OTUzMTIyX19ydC4uUl9fbGlkLi4zMGEyOGIxYS1hMzA5LTRkN2QtYjcwMy0wOTljZTY5MGFmYmRfX29pZDEuLjAyNDcyOWRlLTFmMjAtNDNiMy1iNWE3LWJlM2ZlZGEzZmY4ZV9fdmFyMS4uMzUtNjVfX3ZhcjIuLm1hbGVfX3ZhcjMuLmFkM19fdmFyNC4uZmJcX1xhZHNfX3ZhcjUuLm1hdmUxX192YXI2Li5vY3BjX19yZC4ud3d3XC5cZmFjZWJvb2tcLlxjb21fX2FpZC4uX19hYi4uX19zaWQuLg&age=35-65&sex=male&ad=ad3&source=fb_ads&account=mave1&bidType=ocpc Taką reklama mi się pokazała . Może się kolegom przyda do lokalizacji "znikniętych" modeli i nie tylko... nie wiem czy to działa, ale wygląda obiecująco. jak już ktoś to ma to proszę o opinie, bo może sam sobie coś takiego nabędę. A.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 "Connectivity: Bluetooth 4.0 (Bluetooth Low Energy)" Pewnie tag bluetooth tylko z wbudowanym gpsem. Max 100m i to przy dobrych warunkach. Do 100m lepszy pipczyk Ale jak ktoś kupi i przetestuje to niech da znać Ps. Podejrzane są te komentarze pod artykułem gdzie godzinę po artykule połowa osób już ma i zachwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Komentujący są botami. Kilka stron na które odsylaja klilame obrazki na fb są także komentowane tymi postaciami. Samo urzadzenie hmm... Do jakiegos drona to ok, ale samoloty jednak niosą się daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Używam TK-102 i jest OK, zwłaszcza w stosunku do ceny. Minusem może być wielkość i konieczność instalacji karty SIM. Na szczęście jeszcze nie był przydatny "w realu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi