Shock Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Myślę że jakieś nieoficjalne,ustalone pocztą pantoflową spotkanko na waszym lotnisku kiedyś można zrobić Odciąć się od historii,zapomnieć o dawnych swarach i latać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 A ten zbiornik wodny to duży jest? A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz_daniel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zbiornik ma wymiary 10x30m o głębokości 25cm Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek46 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Rafał myślę że takie spotkanie w sympatycznej atmosferze oczyściło by atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Myślałem, ze Was nawrócę na prawdziwe porządne szlachetne łódkowe wyczynowe modelarstwo , ale na takiej wodzie co najwyżej łódki z papieru lub z kory można puszczać. Ewentualnie małe makiety... A co do konfliktu, normalnie, polskie piekiełko. Nie Wy pierwsi i nie ostatni . Pozdrawiam. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz_daniel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zbiornik jest taki z powodów bezpieczeństwa, ponieważ bardzo często przychodzą tam dzieci popływać małymi łódkami. Nie jest to może zbiornik np. Do modeli FSR, ale z powodzeniem pływają tam małe sterowane żaglówki, airboat'y czy nawet modele parowe. Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzech Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Standardowo z żartem Żegnamy kwasy https://www.youtube.com/watch?v=XrLjj51w7FQ&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witam pierwszy raz odwiedziłem Bojszowskie lotnisko wczoraj 14.05.2017 natknąłem się na sympatycznego modelarza, przyjechałem oblatać rwd 8, było bardzo miło następnym razem napewno przyjadę na dłużej tylko nie wiem czy można tam sobie tak samowolnie wjechać czy zawsze trzeba dzwonić i pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi