spad Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 To i ja się w końcu pochwalę swoim filmem na razie to trialer mile widziane opinie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dla mnie wypas. Ostatnia scena najlepsza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Co to za kamera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Przez takie latanie nasze hobby będzie coraz bardziej ograniczane przez przepisy. Dla mnie to brak zdrowego rozsądku. Chodzi mi oczywiście o loty nad miejscami typu turystyczne promenady, deptaki, drogi, zabytki itd. Zresztą już za miesiąc zapewne taki lot byłby nielegalny dla amatora. Ryzyko wypadku jest duże a skutki mogą być katastrofalne. Same widoki ładne ale wg moich preferencji za dużo komercyjnej "twarzy" Mazur. Ja najbardziej lubię w tych okolicach miejsca leżące dalej od utartych szlaków, no i latać tam można bezpiecznie nikomu nie zagrażając. Fantastyczne są na przykład niedokończone śluzy Kanału Mazurskiego. Też oblatane zresztą już nie przeze mnie bo Phantom ale popatrzeć miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kolory "podkręcone" w oprogramowaniu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kolory zdecydowanie za mocno wykręcone, Oko - wyluzuj. Zapytałeś się chociaż, czy kolega posiada licencję? Od razu z wyrzutami. Nie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Nawet z licencją latanie czymś takim jak phantom (tylko 4 silniki bez żadnej rezerwy) w takim miejscu jest głupie. Licencja nie zwalnia z myślenia. Jeżeli tak bardzo niezbędne były ujęcia z deptaka albo znad mostu, to można je zrobić w lecie o 4 rano, praktycznie nikogo na ulicach nie ma a jakie ładne światło w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kolory "podkręcone" w oprogramowaniu ??? z kolorami nic nie robiłem softwarowo tylko ustawienia phantoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi