water74 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 hey, a, czy nie można by zrobić koszulek z samym adresem forum (sam adres-tekst ), bez żadnych emblematów? czołgi, samoloty, łódki, rakiety itd przecież to MY wszyscy Chciałbym koszulkę z samym napisem, małym pfmrc.eu //przynależność tylko to Jak się uzbiera kilku chętnych to mogę złożyć zamówienie. Powiedzcie jak z jakością? Za tą cene chyba jakość jest znośna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wszystko można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 świetnie, poczekajmy, może też będzie ktoś chętny na takie koszulki pfmrc.eu Wszystko można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 ja ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 sebka34 też się pisze . Proponuję stworzyć listę aczkolwiek ja bym był za tym żeby dać kilko wzorów do wyboru coś dobrego dla każdego A więc sebka34 rozmiar L - 1szt rozmiar S 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Powiedzcie jak z jakością? Za tą cene chyba jakość jest znośna? Po dwóch bodajże latach i wielu praniach całkiem przyzwoicie. Tylko zaczołem troszkę z niej wyrastać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Po dwóch bodajże latach i wielu praniach całkiem przyzwoicie. Tylko zaczołem troszkę z niej wyrastać No kurczą się te koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Mój syn stwierdził że ja robię najpierw masę a mięśnie będę rzeźbił później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 I co tam Panowie sezon za pasem a i ubrać się jakoś trzeba. Działamy coś w kwestii ubioru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Chętnie dopiszę się do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Cześć. Czy jest możliwość zakupu koszulki z nadrukiem pfmrc.eu lub z obrazkiem ewolucja? Jaka cena jak coś :)Proszę o odpowiedz Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi