Gość Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam o to moj nowy filmik z lotu szybowcem na zboczu polecam nawet fajne ujecia sa momentami http://zonk-team.reyu.net.pl/zonk-ondeck.wmv i zapraszam tez na moja stronke www.zonk-team.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Rewelka filmik i muza możesz zdradzic czym to kręciłeś? pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Genialne zbocze!!pozazdrościć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no fakt, filmik obłędny rewelka :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Fajnie zmontowany ;] i muzyka godna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zdradzisz co to za piosenka, bo mi sie strasznie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zdradzisz co to za piosenka, bo mi sie strasznie podoba To chyba NickelBlack :mrgreen: ale tytułu niepamietam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Piosenka to "Fight For All The Wrong Reasons" - Nickelback, nie żebym się urwał z programu jaka to melodia.. zwyczajny soft Music-ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Wow nareszcie zaktualizowana stronka bałem się że Zonk Team padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam o to moj nowy filmik z lotu szybowcem na zboczu polecam nawet fajne ujecia sa momentami http://zonk-team.reyu.net.pl/zonk-ondeck.wmv i zapraszam tez na moja stronke www.zonk-team.prv.pl dałbys jakiekolwiek informacje na temat zamontowanego sprzętu RC CAM na tym modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Bóg zapłać za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam o to moj nowy filmik z lotu szybowcem na zboczu polecam nawet fajne ujecia sa momentami http://zonk-team.reyu.net.pl/zonk-ondeck.wmv i zapraszam tez na moja stronke www.zonk-team.prv.pl napisz jaką kamerkę mieliście na szybowcu podczas kręcenia filmu - please... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy ktokolwiek wie jaką kamerką kręcono ten film ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Świetny film ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Świetny film ! Tak to prawda - ale czym to kręcono :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.