wojcio69 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam Jeżeli ktoś z Was drodzy koledzy zna sklepy z modelami samolotów i szybowców zdalnie sterowanych na terenie Poznania lub Leszna proszę o podanie adresu lub stronę WWW. W Poznaniu znalazłem narazie tylko Modelarnia PL na ul. Łukaszewicza. Kiedyś był również na św. Marcin, ale... to było kiedyś. Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Oprocz lukaszewicza, to w Poznaniu jesli chodzi o latające nic nie ma. Pod poznaniem w suchym lesie jest IKAR na Sasankowej 26. http://www.rc-ikar.pl/ Z tego co wiem firma rcabc ma swoją siedzibe w poznaniu, podobno jest mozliwosc odebrania osobiscie ( bo sklep generalnie wysyłkowy), ale trzeba sie wczesniej skontatowac telefonicznie. http://www.rcabc.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 A jak zraża Cię cena to polecam www.modele.sklep.pl z przesyłką wychodzi taniej niż kupować na miejscu w http://www.rc-ikar.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Mozna kupowac na Lukaszewicza. Ale po co? Ale najlepiej zamawiac w necie, ceny przyjemne, obsluga fachowa, towar doskonaly jakosciowo.. I nikt nikomu laski nie robi. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Bartek a na Łukaszewicza ktoś Ci łaskę robi? I pan Zenek i Jurek są raczej bardzo chętni do pomocy, jako że mam do nich parę kroków to bywam tam często, nie zawsze kupując coś, a zawsze chętnie służą radą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 W Lesznie http://www.ekspert.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie to mialem na mysli, Pan Zenek mnie tez pomogl nie jeden raz i rozwiazal moje wczesnomodelarskie problemy. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 No i Pan Zenek uzywa zwrotow typu "kotku zloty" "kochaniutki" Zawsze jak to slysze, to nie moge ze smiechu.A za tym drugim osobiscie nie przepadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ze sklepu niestety korzystam w ostatecznosci, keidy to nie mam czasu czekac na przesyłke kupując w internecie. Wszystko raczej z powodu cen a pana Zenka to nawet ostatnio na lotnisku spotkałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam Chcąc nie chcąc też robię od czasu do czasu zakupy na Łukaszewicza u Pana Zenka i Jurka. Gdy pojawiłem się tam pierwszy raz to jakoś nie okazali zainteresownia moją osobą na zasadzie kolejny, który chce sobie polatać, ale gdy pojawiłem się już czwarty raz i w trakcie rozmowy przekonali się, że nie jestem kolejnym laikiem, któremu chce się latać sytuacja się zmieniła i pojawiła się życzliwość. Co do zakupów przez internet, no cóż... potrzebuję na już np. złącza gold 2mm. Nawet jak mogę poczekać na przesyłkę to koszt przesyłki będzie droższy od tych wtykjów. Chodzi mi o zakup drobnych rzeczy typu orczyk, zawias, bowden itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.