djmalolat23 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Co do wagi, widziałem jak lata taki ASW jak mój tylko bez napędu(brak silnika 450g, pakiety zasilające 840g, piasta i śmigło 150g, regiel 60g). Razem 1500g mniej. Zdaje mi się, że śmiało mogę wyjąć bagnet metalowy i zastąpić go węglem. Co do korka przy lataniu na małych prędkościach, wszystko zależy od techniki lotu i umiejętności pilota. Co prawda nie jestem pilotem klasy mistrzowskiej ale kłopotów z tym nie mam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Do szybowca chyba idzie olow kiedy nie ma napedu wiec te 1500g skad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Owszem ale nie 1500g. Przy budowie kombinujesz z wyposażeniem. W moim przypadku przesadziłem z ogonem. Wyszedł ciut za ciężki a pakiety zasilające mam prawie w środku ciężkości. Co do silnika też mam przesadzony, mniejszy byłby o 150g lżejszy. coś do poczytania Untitled(4).pdf Untitled(5).pdf Untitled(6).pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam. Ktoś kiedyś prosił o film z oblotu mojego ASW. Poniżej dwa linki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A ja prosiłem - dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi