kamil_rc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam. Nazywam sie Kamil Mrowiec, mieszkam w małej miejscowosci Gierałtowice (15km od Andrychowa i 10km od Wadowic) Modelarstwem interesuje sie od 7 roku zycia. GG 6375329. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam napisz coś więcej np.czym latałeś, od czego zaczynaleś itp. Kuba: TY nic o sobie nie napisałeś więc nie narzucaj innym, i wstaw swoje imię do sygnaturki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam szanownego kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kuba juz mam sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Od 7-11 roku zycia bawiłem sie w plastikowe modele samolotów, a od 11-12 to modele szkolne szybowców. i od 2 lat modele RC głównie to szybowce i motoszybowce. Obecnie latam motoszybowcem 2m z silnikiem 3F a remontuje jantara 2,4m i dzis zacząłem robic guppego maxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witaj o ile się nie mylę to już się znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witaj w gronie modelarzy lotniczych :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Instruktoze a skad my sie znamy?? Wiem ze o takim samym niku (na innym forum) dostałem auto cad-a. To Pan?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A jak sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ze to od Pana dostałem. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mam nadzieje że przydał się .Zawsze chętnie służe pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Tak, juz sie przydał. Dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.