Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nazywam się Bartek Iwańczuk, pochodzę z Chełma, ostanio nabyłem Optica 6 o którego już od dawna się starałem, i analogicznie zacząłem latać RC, głównie szybowcami, ale ciągnie mnie do elektryków i heli. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witamy tow. modelarza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 pozdrawiam kolejną ofiarę modelarstwa w sęsie pozytywnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam i powodzenia w budowie modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 WITAM W NASZYM GRONIE !!!! ps.Czy to Chełm obok Jmielina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 :shock: Co to za miejascowośc? Najbliżej to Dorohuska (największe polskie przejscie graniczne, polska-ukraina), troche dalej Świdnik i Lublin. Patrz na mapie woj. lubelskie, kresy wschodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Bardzo często bywam u syna w Chełmie,myślałem że jest to ten Chełm na śląsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.