robertus Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Trafił do mnie symulator bezprzewodowy. Taki który podłącza się do swojego odbiornika. Działa na wszystkich Windowsach. Tu taka prezentacja o tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodas Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam! Bardzo fajne urządzenie, kupiłeś u nas czy ściągałeś ?? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ja mam z banggooda, nie wiem czy u nas jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Działa to z RealFlight'em ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nie wiem, nie mam RealFlighta. Jak widzisz instaluje się jako kontroler gier, jak możesz latać na joysticku albo na padzie to na tym pewnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 A wiesz że zainspirowałeś mnie tak że zrobię próbę na modułach BT z ciekawości a można przerobić odbiornik tak że będzie podawał sygnał sumaryczny PPM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tu zrobiłem takie podłączenie bo innego odbiornika nie miałem pod ręką. Ten dynsk spokojnie odbiera sumę PPM na jednym kabelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 pewnie to proste jak budowa cepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krewetki Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Witam, Szukam i szukam i nie moge znalesc odpowiedzniego takiego modulku do polaczenia bezprzewodowego aparatury. Mam aparature FrSky X9D Plus ale one chyba pasuja do wszystkich. Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Mam takie coś, podpina się w odbiornik i śmiga. W zestawie USB i jack-jack. Nie używam, kiedyś kupiłem i tak leży. Jak jesteś zainteresowany to napisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Witam, Szukam i szukam i nie moge znalesc odpowiedzniego takiego modulku do polaczenia bezprzewodowego aparatury. Mam aparature FrSky X9D Plus ale one chyba pasuja do wszystkich. Z gory dziekuje za pomoc Takie gadżety działają na zasadzie podłączenia ich do odbiornika, czyli możesz podłączyć do każdego systemu. Z drugiej strony wpinasz do USB i w komputerze jest rozpoznawany jako kontroler gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Mam takie coś, podpina się w odbiornik i śmiga. W zestawie USB i jack-jack. Nie używam, kiedyś kupiłem i tak leży. Jak jesteś zainteresowany to napisz na privA ja używam takiego i bardzo sobie chwalę. Każda aparaturę podepnę i działa z dużą ilością różnych symulatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi