laciaty Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Proszę o info najlepiej przykłady. Jakie serwa powinny znajdować się na poszczególnych sterach w tego typu modelu. Waga ok.8KG Proszę o podanie siły serwa lub przykłady konkretnych serw do konkretnych sterów. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Popatrz na kingmaxy z hobbykinga lub serwa XQ Power takie serwa analogowe do20kg wystarczą spokojnie lub cyfrowe jak masz więcej kasy. Chyba że latasz ostre 3d to na pewno cyfrowe np Savox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciaty Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mam wolne hitec 5645 na lotki mysle ze ok ale czy na ogon też? Właśnie do takiego Su jak z Twojej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Do 3d serowa na ogon 2x waga, na lotki 1x waga modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja u siebie mam wsadzone Savoxy sc-1256tg na lotki i wysokość oraz hitec hs-7956shr na kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Zależy tez na jakim napięciu planujesz je puszczać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciaty Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jako, że na lotkach są 5645 do 6v to takie właśnie będzie napięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi