Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AndrzejC Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 "Temat zamknąłem i zawnioskowałem do Administracji o zakaz wszelkich dyskusji politycznych na naszym forum." I to jest słuszna koncepcja.I CHWAŁA Ci za to! Kol. Tomaszu! Sam miałem to zaproponować. W tym internecie już tyle jest o polityce , że TU powinna być odskocznia od tego politycznego dziadostwa. I propozycja moim zdaniem jest jak najbardziej słuszna 0 polityki na forum! A.C. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Popieram w 100%. Przy świątecznym stole sobie porozmawiacie na ten jak że "piekny" i nie kończący się temat. To jest forum modelarskie i trzymajmy się tego tematu i powiązanych z nim. ZERO POLITYKI!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jak najbardziej popieram i prośba do "władz" aby USUWAĆ, a nie zamykać tego typu tematy! To jest forum modelarskie - ma nas łączyć w naszym wspólnym hobby, a nie dzielić (!), niezależnie od przekonań politycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 I to jest bardzo słuszna koncepcja, bawmy się modelikami póki nasza łódka jeszcze płynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi