jarek27 Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 witam jak w temacie poszukuje dobrych planów modelu Sopwith Pup tak do 200 cm rozpiętosci skrzydeł ,proszę o pomoc kolegów którzy mogą być w posiadaniu takich planów Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek27 Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Witam kolegów nikt nie posiada planów Sopwitha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikrus193 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Ja mam tylko takie sopwith_pup_-_fsi.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek27 Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 Dziękuję kolego napewno też się przydadzą te plany Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgr Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Ja mam tylko takie maleństwo 30 cali. sopwith pup.dxf Plik dxf to baza dla której ktoś w pliku dwg wprowadził kilka modyfikacji, wszystko opisane w wewnątrz pliku. sopwith pup.dwg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 To ja dodam od siebie Sopwith_Pup_Plan_844.pdf - 2280mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Fajny, Władku. To lubię! Jutro przerzucę na normalnego kompa, pózniej na "cycka" i pójdę wydrukować. Będzie następny w kolejce. Tylko czy lat starczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek27 Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 O fajnie dziękuję teraz mam z czego wybierać dzięki chłopaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Marku, nie ma co się oglądać na lata- do setki zostało nam trzydzieści parę , a potem jeszcze kilka modeli- tak dla wprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek27 Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 tak jest Marku kol.Wladek ma rację nie ma co na wiek patrzeć tylko zakasać rękawy i do roboty...)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts