helo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Pogoda się poprawiła można było polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 FRED został częściowo oklejony pozostało zamontowac silnik i rozmieścic elektronike i najgorsze dla mnie to podwozie główne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Powiem krótko, piękna robota zapowiada się piękny model. Bardzo ciekawa kolorystyka. HARO miał być oklejany folią ale będzie zmiana na koverall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 no ładnie to wygląda,czemu koveral?bardziej makietowo?powoli sie przekonuje do tego modelu,tylko te zastrzały,jakoś tak dziwnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 moim zdaniem pokrycie KOVERAL może wyglądać super tylko martwi mnie waga bo model HERO jest mniejszy i będzie mocno doważony takim pokryciem mój FRED został do końca pokryty dostał serwa napęd ,co do zastrzałów to troszke przesada ,ale mocno trzymają gondole i po złożeniu modelu wcale aż tak tego nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 no ładnie to wygląda,czemu koveral?bardziej makietowo?powoli sie przekonuje do tego modelu,tylko te zastrzały,jakoś tak dziwnie wyglądają może i makietowo ale wszystkiego trzeba spróbować jest akurat okazja folią już oklejałem a model jest tego wart w końcu to dwupłat co do zastrzałów to może i dziwnie wyglądają alę górny płat jest mocno wysunięty do przodu. chyba że chodzi o baldach to w HARO jest mniej tych zygzaków niż w FREDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wracając do tematu oklejania koverall-em kolega przeczytał posta i przesłał mi parę zdjęć z oklejania SARY z ELIOTA Jak widać na zdjęciach wszystko przygotowane do malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 mój FRED został ukończony gotowy do oblatania śmigło 16 cali pakiet 6S regulator 85 A OPTO duuuuży nadmiar mocy waga 4,8 kg 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mina pilota zdradza wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ha ha !! pilot dostał nowy samolot !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Paweł majstersztyk!! Wpadnij do nas na oblot, przy okazji zapraszam na kawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 HARO dostał podwozie Tutaj jeszcze bez podwozia ale wstępnie spasowany ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Wracając do oklejania koverallem to na początek poszedł statecznik pionowy i poziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Na drugi ogień w oklejaniu poszło dolne skrzydło Nawet jak na pierwszy raz dobrze poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Górne skrzydło poszło jeszcze lepiej. Nawet mi się ta metoda podoba tylko trochę cierpliwości potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pomalowałem statecznik poziomy i stery kierunku i wysokości. Musiałem przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Przyszła kolej na malowanie skrzydeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 tak sobie po przymierzałem przed oklejaniem kadłuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dołączam się do prośby o podanie wymiarów statecznika poziomego z SW (mile widziana byłaby powierzchnia nośna) oraz jego ciężaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helo Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jeśli to w czymkolwiek może pomóc to podaję żądane wymiary 43,5 x17,5 waga statecznika z sterem wysokości to 92g ster kierunku 11g całość to 104g A jeśli to jest naprawdę ważne to powierzchnia statecznika wynosi 7dm/2. Reszta danych jest tutaj jak i filmik że haro lata http://www.modelpartner.ig.pl/sklep/index.php?dwuplat-haro,205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi