mecenas Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jakby komuś było mało adrenaliny przy oblocie modelu, proponuję aby spróbował tego: https://www.youtube.com/watch?v=PK0Hl0kWELE 1
AndyCopter Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 100% adrenaliny, to właśnie lubię
MironRC Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 według mnie- całkowicie bez sensu jest ten skok, nic nie udowadnia.
Gość wotoma Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ten miał co prawda spadochron : według mnie- całkowicie bez sensu jest ten skok, nic nie udowadnia. udowadnia udowadnia, Matka Ziemia w swej miłości bezwzględnie przyciąga swoje dzieci...
radziu45 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 T chodzi tylko o adrenalinę miałem takiego kolegę ale trochę przesadził no i po nim .
Michał Pielaszkiewicz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Patrzę z politowaniem. Siedziałem w tym sporcie długo i uważam że takie coś bardziej szkodzi tym którzy chcą mieć dostęp do normalnego skakania. Jak tak dalej będzie to wrócimy do epoki badań psychiatrycznych w GOBLL lub WIMLu. Podobnie jak idioci latający dronami w CTR. Wrócą czasy licencjonowania i zgłaszania rejestrowania czy co tam wolicie - tylko dzięki temu że zdrowy rozsądek ludzie zgubili gdzieś po drodze. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Michał Pielaszkiewicz Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Masz racje. Psycholog na komisji lotniczo-lekarskiej był + cały dzień biegania od pokoju do pokoju a na deser komora niskich ciśnień. Teraz wystarczy oświadczenie na kartce papieru... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi