oko Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ma ktoś taki kabelek na sprzedaż ? Bądź wie jaki tam rozmiar wtyczki pasuje ? Nie da się odpowiedzieć w dziale "Giełda", to napiszę tu. Nie jestem biegły w obsłudze suwmiarki ale sprawdziłem jeszcze na wszelki wypadek "calówką" i wychodzi na to że wtyczka ma średnicę 3.2 mm. O taka: http://www.bixpower.com/CNT-E1-p/cnt-e1.htm i faktycznie, "stara Nokia" pasuje doskonale. Zasilacz mam ACP-7E, ale sądzę że każdy ma taką w domu - jeśli dobrze poszukać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dziękuje ! Pomierzyłem u mnie i zewnętrzna średnica to 3,5 mm. Wewnętrzna ok. 1,4 - 1,5 mm - ciężko zmierzyć suwmiarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Pomierzyłem u mnie i zewnętrzna średnica to 3,5 mm. Wewnętrzna ok. 1,4 - 1,5 mm - ciężko zmierzyć suwmiarką. Ostatnio mierzylem kabelek do zasilania RC832 (ten sam producent) i tez wyszlo mi 3.5x 1.4 - 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 W niektórych wtyczkach jest tak, że plastikowy kołnierz-izolator jest trochę szerszy niż metalowa tuleja. Tak czy inaczej, "stara Nokia" pasuje doskonale. Chociaż mi w jednym z odbiorników gniazdo się obluzowało i wyprowadziłem po prostu kabelek z konektorem JST. Te gniazda są za delikatne do polowych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi