AndyCopter Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Hoverbike Raptor, bo o tym tu mowa, pojawił się już na forum jakiś czas temu. Niestety umknął mi ten temat i nie potrafię odnaleźć tego wątku. Tak czy inaczej, w planie miałem aby powrócić do tematu, gdy już nowy rok się rozpocznie. Rozpoczął się. Zerkam więc na stronę owego "producenta" i widzę w zakładce "Kup teraz", że za 8000USD OKAZYJNIE* można jedynie zakupić koszulkę z logo firmy wraz z modelem w skali 1:20, i kartą wstępu na tajemne i zamknięte spotkania team'u. Interesujący komentarz pojawił się już parę miesięcy temu owego producenta. edit * przypis, mój własny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 A ja czekałem na to http://droner.biz/news/news-38.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 A ja czekałem na to http://droner.biz/news/news-38.html Zapowiedź Lily była świetna i był prototyp A producent (chyba? ) nadal działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Myślę że na tym forum znaleźli by się ludzie którzy zrobili by prototyp do produkcji za trochę mniej niż 50mln baksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jest to bardzo prawdopodobne. Sam nawet chętnie włączyłbym się w taki projekt, o ile nie skończyłby się na fantazjowaniu w rysowaniu 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tacy duzi a tacy naiwni Już Lily było nierealne przy takiej specyfikacji i możliwościach. Może by to zadziałało raz i drugi ale tak by było niezawodne i dostępne w każdych warunkach dla każdego użytkownika - bez szans. A ten dronomotocykl to w ogóle szkoda gadać. No chyba że dla Obrony Terytorialnej i bez możliwości latania, tylko taka maskirowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tacy duzi a tacy naiwni (...) przeczytaj i ten artykuł Na szczęście, są też i ludzie, którzy zdemaskują oszustów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tacy duzi a tacy naiwni Nie aż tacy... Wskazana w artykule jako najbardziej przełomowa funkcja - śledzenie i filmowanie obiektu - jest od prawie roku w dostępnych na rynku dronach. Podobnie jak starty drona spod wody tez już były, ale nie pomnę, gdzie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Żadna z tych funkcji nie szokuje, ale połączenie tego w całość i to jeszcze tak beztrosko jak na filmiku, i to jeszcze obraz jak z gimbala ale bez gimbala - to się po prostu nie da zrobić. Wrzucam sobie do strumyka i się nie przejmuję czy tam są glony, gałęzie, zawirowania wody, itd tylko lecę i lecę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Obraz jak z gimbala bez gimbala masz w Parrocie a z wodą idzie sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi