robertus Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kupiony w banggoodzie Przychodzi w ładnym pudełeczku. Wygląda tak Kupiłem wersję na 4S, podobno ma 850g ciągu. Jak będzie 700 to będę zadowolony. http://www.fmsmodel.com/fms-50mm-11-blades-ducted-fan-with-motor-2627-kv4500-motor Znalazłem taki film na youtubie z tą turbinką. Wkrótce ją odpalę to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Matko co to za potwór. Przy 850g i 45A odpuściłem bo nie mogłem go dobrze przytrzymać a jeszcze do max gazu mi zostało odrobinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 To prawda że im więcej łopatek to fajniejszy dźwięk ? -tak kiedyś zasłyszałem na Żarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dźwięk bajeczny.Świst silnika i szum powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msp-elektronik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czyli znów oszukują? ???? Tylko tym razem za mało podali????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zrobiłem film o tym małym szatanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi