wadliwiec Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam, mam problem z ładowarką VOLTCRAFT Multi Charger Quadro B6. Otóż kupiłem ją jako powystawową bez gwarancji , ale okazało się że na 4 segmencie ładowarka nie wykrywa baterii , programuje się normalnie po naciśnięciu start nie "widzi" pakietu. I moje pytanie może ktoś spotkał się z podobnym problemem lub poleci kogoś kto potrafi zdiagnozować usterkę i ją naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Rozbierz ją i zobacz czy przewody podprowadzone do gniazdek 4 segmentu nie ukręciły się. Czy tam jest pewne połączenie z płytą ładowarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadliwiec Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Sprawdzałem wszystko polutowane i nie widać "gołym okiem" żeby coś było przepalone - chyba bez fachowca się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Daj znac gdzie bedziesz naprawial swoja ladowarke. Mam podobny problem w innej ladowarce 4-portowej - jeden port zle odczytuje napiecie a na drugim nie dziala funkcja rozladowywania - krzyczy connection lost. Stalo sie to po jakims czasie (prawie rok) uzytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi