patpij Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cześć, Mam 19 lat 2 lata temu zbudowałem swoją pierwszą drukarkę 3D - Prusa i3. W tym roku udało się już zbudować kopie replicatora v1 Po jakimś czasie drukowaniu robotów, figurek i rzeczy domowego użytku zdecydowałem się wydrukować jedno metrowy model samolotu - a było tu już 3 lata temu. Tamten samolot ze względu na wage(prawie 2kg) miał problemy z podniesiem ;D Jeździł po garażu na dasce z kołkami - ale to też w sumie OK ;D W tym roku postanowiłem z powrotem podjąć próbę tym razem udało sie wydrukować lekko przeprojektowany model o 1,2kg lżejszy(waży mniej więcej 800g). Uważam to poniekąd za sukces Myśle że za kilka dni podejmę próbę lotu, obiecuje że porobić zdjęcia, filmiki i wam powrzucam Do zobaczenia na forum, Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Patryk ,taki duży chłopczyk a Pikaczu w awatarze ? Zmień proszę na właściwy ,zgodny z regulaminem i będzie wszystko ok tzn. dołączysz do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patpij Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Patryk ,taki duży chłopczyk a Pikaczu w awatarze ? Zmień proszę na właściwy ,zgodny z regulaminem i będzie wszystko ok tzn. dołączysz do forum. Cześć,Pikachu został przezemnie wydrukowany na drukarce 3d na insta zebrał sporo fajnych ocen wiec stwierdziłem ze sie spodoba również na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Avatar ma być zgodny z regulaminem :-) Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi