marcinolesno Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No to mistrzunio z Ciebie Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jak zobaczylem pierwsze "skrobanki" to pomyslalem : niezla kaszana .... Final mnie mocno zaskoczyl ! CACKO . No i piekne prowadzenie aerografu. Ile gotowiec ( uzbrojony ) bedzie wazyl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Damian Twoje dzieło wygląda rasowo, można by rzec powietrzny HOT ROD.Grafika bezbłędna, chętnie bym go ,,przyfocił,,A czy kadłub w przedniej części od kabinki do silnika jest wydłużony?fajnie to wygląda, no chyba że obiektyw trochę przekłamuje.Naprawdę super.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Bogdan wpadnę do was na lotnisko to będziesz mógł focić do woli, a co do kabiny, to faktycznie jest bardziej z tyłu. Gotowy model do lotu, nie mam pojęcia ile będzie ważył, podam wagę na końcu, a co do malowania to np. logo BMW czy M pakiet wyklejam taśmą malarską obrys i maluje, nity robię przykładając szablon, a reszta to już od ręki, cienie, przetarcia itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Moje pierwsze śmigło, formę zrobiłem na śmigle Falcon 22x10 może nie wyszło idealnie, ale tak jak piszę to dopiero pierwsze podejście i zapewne nie jedno jeszcze wyjdzie bublowate zanim dojdę do ideału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 O ile na samą markę BMW mam odruch wymiotny (przez jednego człowieka-pozera) o tyle podziwiam Twoje konstrukcje i rękę do malowania. Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mistrzowskie malowanie. I model super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek zet Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Kolego budujesz jak japoński robot brawo brawo! Zdjęcia być może nie oddają solidności twojej konstrukcji styropianowej krytej papierem napędzanej 50ccm benzyną, ale jeśli to miałby być model do zaznaczam rasowego 3D, to bez urazy nie chciałbym być w pobliżu przy pierwszym poptopie... Pzdr Irek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Witam, model gotowy do oblotu, waga z paliwem to 10,5 kg trochę dużo, ale myślę że będzie dobrze latał, wstawię filmik po oblocie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jak każdy model super malowanie konstrukcja z styroduru i styropian wykonanie mistrzowskie na pewno będzie super latał. Cały czas podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Bardzo ładny model i te malowanie super gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Oglądając te fotki,nie wiem co mam pisać.....kopara mi opadła .Zazdroszczę i gratuluję..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi