Marcus Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja mam Easy Stara, to jest identyczne co PC FOcus. Zaraz ci wyślę na maila :mrgreen: EDIT. Tylko maila podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Odpal sobie na fms popularny model FW 190.Daje on reakcje dość podobne do małych modeli w realu.Próbuj latać na lotkach bez steru kierunku.Kiedy nie będziesz się zastanawiał, w którym kierunku zareagować lotkami żeby model wyrównać bez względu na to czy leci na ciebie czy od ciebie,to bierz się od razu za prawdziwy model.Fms więcej cię nie nauczy.A może zdobędziesz AeroFly Professional Deluxe. Poza tym w Toruniu jest pełno modelarzy ,napewno znajdziesz kogoś kto cię nauczy latać na kablu trener -uczeńkliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek511 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 mój mail: doktorek511@gmail.com link do nemo fms w temacie który pan podał niestety nie działa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek511 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 dzieki:) jeszcze jedno czy gdzy np nemo zgasnie podczas lotu to bedzie zachowywał sie tak samo jak fw 190 w fms? czy tak jak np easy star bedzie szybował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 raczej powinien szybowac..ale to zalezy od wagi..to oczywisice nie ejst szybowiec ale spadac jak kamien tez nie bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek511 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 czy ten sklep jest dobry/ godny zauania? http://www.modelarski.com/index.php?page=product&id=4236 co bede musiał zrobić zeby samolot dobrze działał? jakies poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 oczywiście będziesz musiał go wytrymować wyważyć itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9381&sid=c41a53620e4d5c529e4b3537cdd99879 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczudlo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Proszę się nie sugerować moją podpowiedzią bo ja nigdy nie latałem modelem zdalnie sterowanym nawet takiego nie posiadam. Jednak od kilku dni mam wielką ochotę spróbować swoich sił w tym hobby i śledzę tematy na forach, dowiaduję się gdzie, co jak i do czego i czym. Ja już chyba swój model na pierwszy raz wybrałem, aczkolwiek nie jestem pewny czy sensowny, jeśli tak to może i kolega Doktorek511 zainteresuje się nim. Tutaj link do Wing Dragon Sportster http://www.nitrotek.pl/4EPFY287.htm . Jeśli możecie to oceńcie mój wybór a może nawet polecicie go Doktorkowi511. Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 kadłub plastikowy.... ale chociaż z lotkami, duże wnetrze. Widziałem jak dużo ludzi wsadza do kabinki aparat i nagrywa z powietrza, śmigło pchające więc może da sie nim polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.