Wenar Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 witam. Nabylem w tym tygodniu dwa szybowce, niestety kolego od którego kupiłem nie wie o nic nic wiecej. Planuje odnowic/dokonczyc modele wiec jak zauważycie po zdjęciach szybowce sa niekompletne. poszukuje przynajmniej nazw a juz bosko gdyby bylo wiecej info o nich. Ktos zna cos moze powiedziec? zdjeci dodam ze przy tym dużym SW jest u góry montowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ten duży przypomina szd-51 junior. Tylko skrzydła nie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Też mi się wydaje, że skrzydła są od innego szybowca. dt. Dużego: a może to coś w ten kształy? RCH - Proxima II http://www.nastik.pl/images/products/ProximaII.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 No niestety juniora to nie przypomina ani trochę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Więcej zdjęć dużego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kadłub może być od ASW-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Faktycznie junior to to nie jest (z góry trochę tak wyglądał). Tutaj zdjęcie ASW-19: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Jak dla mnie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 skrzydła mi nie pasują do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A ja bym prosił o edytowanie tytułu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchyy Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dawid moze zerknij na tę stronkę : http://szybowce.fotoedytor.com/galeria/ Moze znajdziesz cos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ten mniejszy to może coś rokować- wykończ go po swojemu. Wg mnie skrzydła powinny mieć uszy, choć proporcje ma raczej samolotowe i jako szybowiec to raczej nielot będzie.. Co do większego to strata czasu i zły zakup po prostu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 hehe moj portfel uważa ze to dobra inwestycja w doświadczenie planuje: Kadlub odziać w nowe szaty. Tzn zdjąć ta paskudna farbę i po szlifowaniu pomalować. Mysle ze rozposzczalnik umyje kadlub z tej popekanej farby. Zalatam pęknięcia rozdrobniona zywica. skrzydła przejdą metamorfozę gdyż ta japonka jest w tragiczny stanu. (nie wiem jeszcze czym bede kryl) ale planuje dorobic lotki i zastanawiam się dodatkowo nad klapami i hamulcami. Skrzydła czy kadlub nie sa zwychrowane. kadlub dostanie silnik.. I statecznik poziomy cos jak pimp my car tylko w wersji z glider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam,mocowanie płatów z ,,dużego,, nie pasuje do kadłuba,skrzydła i kadłub to raczej dwa różne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 do tego juz doszedłem. A czy wiesz z jakiego mogą one byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi