Jump to content

Aparatura ... E-sky

KaliN

Recommended Posts

Posted

Kitam, czytalem to juz dawno lecz chcialem sie upewnic (ten temat zachęcil mnie do kupna te modelu jaki 1 ) :lol:

tasma16, chyba troszke przesadziles :) z tym 1000m :shock: (chociaż nie bendęmowil ze to niemozliwe) :oops:

Grzechu, zalezy tez kto i jak wykonal nadajnik.. jezeli chinczyk sie spieszyl bo byl glodny i zrobil na odwal i cos zwalil to napewno to odczujesz ... :P

bartek-91, tez tak myślałem i uważam że na początek mi wystarczy :)

Posted

Nawet jeśli by miał 300m zasięgu to oznacza że możesz fruwać w promieniu 300 a lecąc sobie nad głową przelecisz nawet 600m po średnicy :D

Dla takiego niedużego modelu to wg. mnie wystarczająco.

No chyba żeby ktoś trzymał Ci przed oczami lornetkę :lol:

Posted

ja miezrylem zasieg aparatury E-sky i wyniosl okolo 400m..potem zaczynaly sie lekki drgania..na poczatek ci wystarczy...ale nie radzilbym latac jakims duzym?balsowym modelem..Na 400m to RWD(dobry na poczatek) to juz slabo widac...

Posted

No dobra ale tak czytałem może tam tez sie mylili. Ale zasięg jest na pewno wystarczający aby ze spokojem polatać w zasięgu wzroku

• 3 weeks later...
Posted

No to ja mam coś nie tak.

Po okolo 100-150 metrach zaczyna mi wariować ster wysokości.

I też nie zawsze , dziś jeden aku wylatałem na okolo 200 - 300m. Wlozylem drugi aku , odleciałem na 150m i zaczęły się pląsy góra dół. Ledwo nawróciłem. Ale udało się i jak się zbliżał to było już ok, na wszelki wypadek wylądowałem i zakończyłem loty.

Jesli ktoś zapyta o baterie w nadajniku to naładowane na full , zielona dioda się świeciła non stop, nawet nie mignęło na czerwono więc to nie wina aku w nadajniku.

Jakieś pomysły?

Posted

Ja po zastanowieniu uznałem ze nie warto w tą aparature inwestować ... kupilem optic 6 (jest super !!)

pomyls mamzmienic ustawienie anteny odbiornika :wink: poszukaj a znajdziesz xP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.