Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak Ci się wydaje, na jakiej zasadzie działa funkcja RETURN. Albo jak byś chciał zaprogramować trasę przelotu? Podasz mu instrukcje słowne, żeby leciał na azymut a potem skręcił wedle trzech buczków?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu i nie śmiecić zapytam tutaj... Co koledzy sądzą o GPS XL Shield  by Drotek ?  Ktoś używa, jak się spisuje, polecacie? Chcę do pixhawka wpiąć i używać w łódce.

Opublikowano

Niech to zestawienie wystarczy za odpowiedź:

http://diydrones.com/profiles/blogs/u-blox-m8n-ground-planes-antennas-and-positional-accuracy

Planuję kupić GPS Droteka, ale nie podoba mi się wysoki koszt przesyłki, 15$ chyba z Francji to trochę dużo skoro od Chińczyka jest taniej (inna sprawa że rząd chiński dotuje takie przesyłki, ale i tak to za dużo). Może jakaś zbiorówka?

Opublikowano

Przecież w tym zestawieniu jest GPS Droteka z tym "shieldem" i bez niego. Z nim jest lepiej. Kiedyś dostałem to do jakiegoś odbiornika i gdzieś wetknąłem bo nie wiedziałem co to jest :)

• 2 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.