Skocz do zawartości

Prośba. Czy ma ktoś jeszcze film p.t. "Dziennik pilota

Gość monophtalmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa:( A ten pan Tadeusz Góra to ten pan co wykonał najdłuższy lot szybowcem. startował w Bezmiechowej? Tam jest chyba pamiątkowa tabliczka z opisem jego wyczynu.

Opublikowano

A, ja pamiętam ten film "Pierwszy start" z 1950r. ... dawno, dawno temu oglądałem go z wypiekami na twarzy :wink:

FilmWeb

Może ktoś ma ten film lub wie gdzie można go znaleźć :?:

Opublikowano

modelpiotrek ...

ostatnio dwa razy jechałem przez Racibórz w stronę Rybnika, myślałem, że będziecie latać, ale oczywiście nikogo niebyło …:(, a szkoda podjechałbym zobaczyć !

Opublikowano

Faktycznie szkoda,ale latamy przewaznie w soboty i niedziele oraz jeden maniak czyli ja:) jeszcze w tygodniu ale popoludniami.Ja zapraszam na latanie a nie popatrzeć:)Bierz model i wspólnie polatamy.Teraz w piatek 22.08 organizujemy pokazy modelarskie własnie na łace obok Ulgi od strony Auchana o godz.16 może wpadniesz?:)Zapraszam serdecznie!!!

pozdrawiam

Piotrek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie,

wrzuciłem "Dziennik Pilota Góry" tutaj

ma to dwie zalety. Po pierwsze bez ograniczeń, po drugie łącze internetowe 100Mb/s.

Najlepiej wybrać "zapisz element docelowy jako"...

Pozdrawiam

Darek

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no i ściągnąłem sobie "Dzienniki Pilota Góry" i za chorobę nic mi tego pliku nie chce otworzyć, choć widzi go jako plik .avi

Czy o czymś zapomniałem?? trzeba mu zmienić rozszerzenie? czy coś innego??

krzysiek_k1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.