Tomek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Regulatory dotarły. 03.03 zamówione, 07.03 wysłane czyli szły 21 dni, równo 3 tygodnie. Dla mnie to długo , o w tyle potrafią iść paczki z Chin. Na szczęście u mnie jest dopiero pierwszy dzień pogody nadającej się do latania ,a jeszcze ładniejszy m być piątek i sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Cześć. Dziś otrzymałem przesyłkę z magazynu europejskiego HK. Zamówienie złożone i opłacone 29.03.2017, przesyłka nierejestrowana, czyli wszystko trwało 7 dni. Jestem w pozytywnym szoku . Może wpływ miało to, że zamówiłem tylko parę serw i wszystko przyszło w kopercie bąbelkowej , a nie jak zwykle w paczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Krzysiek moje też było w kopercie bąbelkowej . Sam listonosz się dziwił, że tak długo, bo on przynosi paczki z Niderlandów w max. 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzisiaj odebrałem przesyłkę z Krakowa listem nie rejestrowanym wysłaną trzy tygodnie temu. Gdybym nie zadzwonił na pocztę bym jej nie dostał - leżała od 13 kwietnia na poczcie bez awizo itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Do mnie z magazynu EU silnik szedł 6 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 U mnie zawsze 2 tygodnie +/- 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 U mie tzw paczka48 krajowa szła 5 dni zamiast deklarowanych 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi