jetfan Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Panowie koledzy, jak w tytule czyli czy ktoś z Was miał styczność z tym zestawem i może się podzielić opinią? Co jest w zestawie, czego brakuje, generalnie jakość itd. Chodzi dokładnie o ten set: http://modelesuchocki.pl/model-58 Dlaczego pytam: ponieważ mam doświadczenia z zestawem P-24 tego producenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 O zestawi się nie wypowiem, bo nigdy nie miałem, ale zwróć uwagę na wielkość i kształt sterów, to model raczej nie do 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 zwróć uwagę na wielkość i kształt sterów, to model raczej nie do 3D O 3D nie myślę więc to nie problem. Jeśli w ogóle dojdzie do budowy to raczej ścigacza w rodzaju Red Bull. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 O zestawi się nie wypowiem, bo nigdy nie miałem, ale zwróć uwagę na wielkość i kształt sterów, to model raczej nie do 3D Tomku mam jeden taki model który wielkością sterów jest dedykowany do 3D , no i nie jest to problem bo ustawiasz małe wychylenia sterów i latasz . Ja w swoim ustawiłem na początek standardowe wychylenia to model był tak wściekły jak pies . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Radzi ja w odwrotną stronę pisałem. Często jest tak, że budując samemu od podstaw model 3D po to aby uzyskać jak najmniejszą wagę i jak najlepsze "zdolności" do kręcenia figur. Dlatego tak często piloci 3D sięgają po nie gotowe model kit, a właśnie takie tartaki. Spodziewałem się, że Zbigniew właśnie z tych powodów szuka tartaka, a nie gotowca. Ale skoro nie jest to dla niego priorytet , a jedynie chęć zbudowania akrobata od podstaw to wydaj mi się , że model jest o.k. Ale lepiej jakby to potwierdził ktoś kto latał/zbudował go osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi