Lord Rzeźnik Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Witajcie. Na Tym forum jestem od dawna, przy modelach dłubię (...) od 16 lat, czyli więcej w swoim życiu, niż mniej. Od 2. klasy SP. Ostatni raz pamiętam wypady na latanie gdzieś na początku studiów, w ramach uczczenia zdanych egzaminów chyba . Później zawładnęło mną dłubanie w drewnie, strzelectwo - ale chciałem odkopać stare skarby i zobaczyć, jak poszła technologia i trendy przez te lata, kiedy moje wynalazki stały na półkach. Myślę, że powrót swój zacznę od małych porządków z modelami, które stoją już tak długo nieskończone, że nie chce mi się ich ulatniać ani na nie więcej patrzeć, a skupię się na około 3 typach modeli, które chcę mieć. Także... Witam - po raz kolejny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Witaj ponownie . Zmień proszę avatar bo raz że jest niezgodny z regul. a dwa że przynajmniej mnie, kojarzy się z sado-maso... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Rzeźnik Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 Ach no tak, zapomniałem, że tutaj może być tylko z twarzą/ modelem. Pardon. Hehe, sado-maso... To już zostanie moją słodką tajemnicą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeBe Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts