Lord Rzeźnik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witajcie. Na Tym forum jestem od dawna, przy modelach dłubię (...) od 16 lat, czyli więcej w swoim życiu, niż mniej. Od 2. klasy SP. Ostatni raz pamiętam wypady na latanie gdzieś na początku studiów, w ramach uczczenia zdanych egzaminów chyba . Później zawładnęło mną dłubanie w drewnie, strzelectwo - ale chciałem odkopać stare skarby i zobaczyć, jak poszła technologia i trendy przez te lata, kiedy moje wynalazki stały na półkach. Myślę, że powrót swój zacznę od małych porządków z modelami, które stoją już tak długo nieskończone, że nie chce mi się ich ulatniać ani na nie więcej patrzeć, a skupię się na około 3 typach modeli, które chcę mieć. Także... Witam - po raz kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witaj ponownie . Zmień proszę avatar bo raz że jest niezgodny z regul. a dwa że przynajmniej mnie, kojarzy się z sado-maso... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ach no tak, zapomniałem, że tutaj może być tylko z twarzą/ modelem. Pardon. Hehe, sado-maso... To już zostanie moją słodką tajemnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi