Irek M Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Coś mnie powstrzymywało by od razu nie napisać, że kolejne dziecie netu chce się wyróżnić. Teraz już wiadomo... Ale już niczego raczej nie pokażesz na tym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Korniaczek-troszkę kultury,piszesz na forum publicznym,nie w taki sposób wyraża się tu swoją opinie o sprzęcie,a tym samym nie ocenia się piszących tutaj osób.Gdybym był moderatorem już dostałbyś krawacik.Nie przypuszczam aby było wielu "buraków" do oglądania twojego modelu,no ale to już twoja sprawa. Widze że pisałem razem z fokkerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 krawacik ?! out z "kolegą" ma swoje forum niech tam urzęduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniaczek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 a dlaczego ja nie moge swoich opinii wyrażac a wy możecie :?: jestescie dla mnie BURAKAMI i już :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zajmij się może czymś ambitniejszym ? gazetkę sobie poczytaj, dowiesz się czegoś nowego Sprawdź kilka razy czy ci elementów samolotu nie ukradli...tylko dobrze policz bo jak się pomylisz to ci messerschmitt wyjdzie nie spitfire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Starczy tego popisywania się , odpoczniesz sobie miesiąc od tego forum, to może nabierzesz rozumu. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Man_Red Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 nie zaginęli wszyscy zbieracze spita oto moje wypociny po 6 numerach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 korniaczek, Ty język trzymaj na wodzy i z warzywami nie zadzieraj bo pozalujuesz :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 korniaczek, Poczytaj TU i TU Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczler Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 korniaczek lol co to w ogóle było, jak ja bym składał ten badziew, to chociażbym się nie przyznawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 nie kopcie już leżącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Lol Wreszcie coś się dzieje w temacie DA :-P Na "konkurencyjnym" forum znalazłem temat gdzie wymieniają plusy tegoż modelu i kolekcji. O to i one - tu cytat: "(...) - Instrukcja krok po kroku - elementy pasuja do siebie jak do tej pory(6 numer) - zarys historyczny - dobrze pakowane przesyłki(kartonowe pudełko) (...)" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie no...chyba jednak się skuszę na tę ofertę widząc takie pozytywy tej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 "(...)- Instrukcja krok po kroku - elementy pasuja do siebie jak do tej pory(6 numer) - zarys historyczny - dobrze pakowane przesyłki(kartonowe pudełko) (...)" :lol2: oj się naśmiałem :mrgreen: Te nasze robione czy kupowane modele w ver KIT czy artf to przy tym dziecinada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 To co , piszemy do redakcji by nam wysłali wszystkie dotąd egzemplarze wydane? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Oj, nie doczytalem ostatnich postow, niestety kolega dostal krawacik. Mad: milo ze sklada ten model ktos kto nie zachowuje sie jak korniaczek. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 oto moje wypociny po 6 numerach No i ładnie. Tutaj mamy temat poświęcony relacjom z budowy tego modelu: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10303 i zapraszamy do jego uzupełniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 W tym miejscu pojawiła się dyskusja nt. bezpieczeństwa wykonywania lotów modelarskich, kóra została przeniesiona TUTAJ . Poniżej proszę o kontynuację pisania refleksji na temat zestawu z DeAgostini . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAN_X_TG Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Hej po poście widać że profesjonaliści są przeciwko hmmm jestem przy 9 numerze i po tych wszystkich postach zastanawiam się czy warto dalej.... jednak nawet jak bym wybrał to Spitfire z Deagostini jest dojść dużym samolotem który jako początkujący zapewne będę miał problem pilotować prosiłbym o odp na czym tanim a w miarę dobrym można potrenować przed startem spitfire... No chyba, że się mylę i ten cały spitfire nie jest znów taki super że warto na nim się właśnie uczyć.? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Kolego X! Motylasty to Cie zaraz tutaj zje! Poczytaj na poczatek ten watek: KLIK Jesli wybierzesz ktorys model to zapraszam na lotnisko modelarskie, moge pomoc Ci w pierwszych oblotach (badz ktorys z szanownych kolegow modelarzy to zrobi). Do Motylastego na miejsce lotow masz z pewnoscia blizej, moze znajdzie chwilke czasu dla Ciebie. Moja prywatna rada: Sprzedaj czym predzej te 9 numerow. Jesli natomiast chcesz to na chama skladac to odsylam do linku powyzej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAN_X_TG Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wielkie dzięki i sorki ale nic podobnego nie znalazłem a właśnie tego szukałem bo o wyborze czegoś na początek znalazłem super artykuł w dziale od czego zacząć ale szukałem czegoś podobnego do spita dokładnie:) hmm jesteś z Radzionkowa o jakim lotnisku myślisz? Aaa i co to za miejsce lotów u Motylastego? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.