robertus Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Chodzi mi o jakiś polski sklep lub europejski. Przesyłka z Chin pewnie mnie zabije. Szukam czegoś w rozmiarze 70mm-90mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Chodzi mi o jakiś polski sklep lub europejski. Przesyłka z Chin pewnie mnie zabije. Szukam czegoś w rozmiarze 70mm-90mm. zapytaj w jepejets http://www.jepejets.com/jepeshop/jepe-fast-foam-version-jets/678-f-16-90mm-jepe-fast-foam-version.html Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Zapytałem na fejsie, na razie nie odpowiada. Szukałem sklepów z EDFami w Europie i coś słabo jest w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 W ostaeczności mogę Ci sprzedać swojego miga 29 na 2 x 70mm. z wyposażeniem. Musiałbyś sobie dokończyć. Niewiele zostało w zasadzie. dokleić stery kierunku, znak dywizjonu 303 , umocować baterię. Nie dokończyłem bo zachorowała moja mama i miałem półtora roku wyjęte z normalnego życia, bez czasu na hobby. Niedawno ja pochowałem i zamierzałem powoli wracać do modelarstwa ale jakoś nie mogę się zebrać. Jakby cię interesował to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi