robertus Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Chodzi mi o jakiś polski sklep lub europejski. Przesyłka z Chin pewnie mnie zabije. Szukam czegoś w rozmiarze 70mm-90mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietka Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Chodzi mi o jakiś polski sklep lub europejski. Przesyłka z Chin pewnie mnie zabije. Szukam czegoś w rozmiarze 70mm-90mm. zapytaj w jepejets http://www.jepejets.com/jepeshop/jepe-fast-foam-version-jets/678-f-16-90mm-jepe-fast-foam-version.html Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 Zapytałem na fejsie, na razie nie odpowiada. Szukałem sklepów z EDFami w Europie i coś słabo jest w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietka Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 W ostaeczności mogę Ci sprzedać swojego miga 29 na 2 x 70mm. z wyposażeniem. Musiałbyś sobie dokończyć. Niewiele zostało w zasadzie. dokleić stery kierunku, znak dywizjonu 303 , umocować baterię. Nie dokończyłem bo zachorowała moja mama i miałem półtora roku wyjęte z normalnego życia, bez czasu na hobby. Niedawno ja pochowałem i zamierzałem powoli wracać do modelarstwa ale jakoś nie mogę się zebrać. Jakby cię interesował to napisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts