Ramzi87 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dron wizard 220 z osprzętem w drodze, pytanie o FPV. Jakie pierwsze gogle lub jak to niektórzy mówią świński ryjek. Nie chce wywalić kilku tysięcy, raczej potrzebuje się zmieścić w kwocie do 500 zł. Da się coś w tej kwocie zakupić? Co ważne potrzebuję gotowy produkt, na latanie mam kilka godzin w tygodniu więc nie chcę spędzić 2 miesięcy na składaniu gogli. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Zakup może być na HK czy bangood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mam gogle Eachine EV800 i naprawdę mogę je polecić. Obraz jest ok, a i tak kamerka nie dostarczy mi wyższej rozdzielczości. Tylko nie wiem czy Twoja dostarczy . Wykonanie bardzo dobre, może po za wyborem wtyczki do ładowania (bardzo cienka i nie trzyma się jakoś mocno). O czułości wiele nie powiem, ale ja latam na razie do max 400-500m i to już dla mnie daleko. W zależności od kamerki/stylu Twoich lotów, może warto rozważyć taką opcję i zaoszczędzić trochę pieniędzy. Z drugiej strony mając taki budżet, szkoda z niego nie skorzystać . Tu jednak nie pomogę bo nie miałem do czynienia z droższymi modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mam eachine vr-007. Są ok. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzi87 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ev800 zamówione dzięki za pomoc Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi