Ramzi87 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Dron wizard 220 z osprzętem w drodze, pytanie o FPV. Jakie pierwsze gogle lub jak to niektórzy mówią świński ryjek. Nie chce wywalić kilku tysięcy, raczej potrzebuje się zmieścić w kwocie do 500 zł. Da się coś w tej kwocie zakupić? Co ważne potrzebuję gotowy produkt, na latanie mam kilka godzin w tygodniu więc nie chcę spędzić 2 miesięcy na składaniu gogli. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Zakup może być na HK czy bangood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarobest Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Mam gogle Eachine EV800 i naprawdę mogę je polecić. Obraz jest ok, a i tak kamerka nie dostarczy mi wyższej rozdzielczości. Tylko nie wiem czy Twoja dostarczy . Wykonanie bardzo dobre, może po za wyborem wtyczki do ładowania (bardzo cienka i nie trzyma się jakoś mocno). O czułości wiele nie powiem, ale ja latam na razie do max 400-500m i to już dla mnie daleko. W zależności od kamerki/stylu Twoich lotów, może warto rozważyć taką opcję i zaoszczędzić trochę pieniędzy. Z drugiej strony mając taki budżet, szkoda z niego nie skorzystać . Tu jednak nie pomogę bo nie miałem do czynienia z droższymi modelami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Mam eachine vr-007. Są ok. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzi87 Posted May 8, 2017 Author Share Posted May 8, 2017 Ev800 zamówione dzięki za pomoc Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts