Pablo_433 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 mam ochote zrobić winglety do szybowca -prosze o podpowiedzi jakieś sposoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Z doświadczenia ,najlepiej demontowalne . Skrzydła z stałymi wingletami są upierdliwe w transporcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 trochę teorii jest w książce "Zdalnie sterowanie modele szybowców " W Niestoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 bardziej interesuje mnie jak wykonać takie winglety -sposoby wykonania i dlatego pytam w dziale warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam, ja "wystrugałem" ze styroduru, pomalowałem epidianem 53, oszlifowałem na gładko, podkład a potem kolor w akrylu. Nie mam aktualnych zdjęć musiał bym jutro zrobić. Obiecane zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi