Pablo_433 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 mam ochote zrobić winglety do szybowca -prosze o podpowiedzi jakieś sposoby ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Z doświadczenia ,najlepiej demontowalne . Skrzydła z stałymi wingletami są upierdliwe w transporcie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 trochę teorii jest w książce "Zdalnie sterowanie modele szybowców " W Niestoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_433 Posted May 6, 2017 Author Share Posted May 6, 2017 bardziej interesuje mnie jak wykonać takie winglety -sposoby wykonania i dlatego pytam w dziale warsztat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Wiatr Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Witam, ja "wystrugałem" ze styroduru, pomalowałem epidianem 53, oszlifowałem na gładko, podkład a potem kolor w akrylu. Nie mam aktualnych zdjęć musiał bym jutro zrobić. Obiecane zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts