robertus Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jakieś opinie o tym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Bez problemów WIęcej masz tu http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=24&t=40095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To taki kolejny banggood po prostu Kupowałem i wszystko ok, choć komunikacja nieco słabsza niż w BG. Irytują mnie wyłącznie ich mailingi. Podają super ceny po czym na stronie dowiadujemy się o wysokich kosztach wysyłek na dany towar. Dlatego przestałem je czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Pare rzeczy zamawiałem , ale przesyłki były darmowe i chyba nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To zależy z którego magazynu. Z Chin masz chyba zawsze za darmo. Z Europy ceny robią się wysokie, np autko skali 1/18 - wysyłka ok 70 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Zamawiałem XK K110 z gearbest UK. Aparatura była uszkodzona, prowizorycznie naprawiona, łopaty były poszarpane. Generalnie model był używany. Wstępnie chcieli wysłać nową aparaturę + łopaty, lecz nie było na stanie. Skończyło się zwrotem 80% wartości na prywatne konto (nie na konto płatnicze gearbest, tylko prywatne). Odpowiedzi przez ich system do 24h. Moje przegapienie, że nie płaciłem PayPal'em, gdyż szybciej byłby zwrot, lecz przy okazji przetestowane, że dbają o swój wizerunek pomimo fatalnej wpadki ze sprzedażą używanego, uszkodzonego modelu. Mimo wszystko oceniam pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Szczęśliwcy http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=22&t=38833&hilit=gearbest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi