cZyNo Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 ale czy ktos jest tym zdziwiony mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 I znów była ostra końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Kurka, znowu czas nie pozwolił na oglądnięcie końcówki, ale na początku też było ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek G. Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Czy ktoś wie, dlaczego nie ma w tych zawodach żadnej « Diany »? Wydaje mi się że niedawno jeszcze były nie do pokonania (z Sebastianem za sterami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Diana jest szybowcem klasy 15m, Grand Prix we Wrocławiu jest w klasie 18m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Czy ktoś wie, dlaczego nie ma w tych zawodach żadnej « Diany »? Wydaje mi się że niedawno jeszcze były nie do pokonania (z Sebastianem za sterami). Teraz to samo będziesz Mógł głosić o Jantarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi