tomala25 Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Witam.Posiadam aparaturę FlySky do łódki zanętowej i dzisiaj spadła mi na podłogę i złamany się 2 przełączniki SWC I SLD teraz rozkręciłem ją i jeden się całkiem rozsypał teraz nie mogę jej uruchomić bo pokazuje komunikat aby wszystkie przełączniki były w górnej pozycji .Wypiołem wtyczkę od tych 2 przełączników ale to nic nie daje .Nie są one mi potrzebne bo otwieranie klapy przy łódce ma przypisane pod pokrętło może jest jakiś sposób aby to obejść.Dodaję fotkę z aparaturę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2f Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Jest sposób - założyć zamiast nich zworkę. Tylko musisz wiedzieć które przewody zewrzeć tak jak w górnej pozycji przełącznika. Możesz sprawdzić na pozostałych. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomala25 Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Jest sposób - założyć zamiast nich zworkę. Tylko musisz wiedzieć które przewody zewrzeć tak jak w górnej pozycji przełącznika. Możesz sprawdzić na pozostałych. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka No właśnie tylko które nie chcę nic popsuć Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpd Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Albo jedne albo drugie - środkowy działa w obu sytuacjach czyli zwierasz środkowy+górny albo środkowy+dolny ... nie popsujesz bo tak działa przełącznik zwiera przewody i tyle. Poza tym chyba już popsułeś hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 A nie prościej wymienić na nowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts