JakubR Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 No na olx są oferty tej apki za dobre pieniądze tylko popatrzyłem chwile i nie znalazłem telemetrii do sanwy (wario, rurka pitota), jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. Ogólnie radio wydaje się być sensowne i jakąś pozytywną opinię też widziałem . Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Oko 007 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Raczej nie znajdziesz telemetrii do tej Sanwy, bo ten nadajnik jej nie posiada. Zresztą chyba żaden nadajnik lotniczy Sanwy jej nie ma.
JakubR Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 To trochę ją dyskwalifikuje. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
CichyBart Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 X9D+. Używam od początku, innej nie miałem. Dla mnie intuicyjna i logiczna. Trzeba uważnie czytać komendy i jest ok. Ma telemetrie i jest tansza. Bardzo dobry zasięg.
JakubR Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam. W końcu dokonałem zakupu aparatury. Wybór padł na Graupner MX-20. Pierwsze wrażenia: Solidnie wykonana z ogromnymi możliwościami. Dziękuję wszystkim, którzy udzielili się w temacie. Pozdrawiam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi