JakubR Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 No na olx są oferty tej apki za dobre pieniądze tylko popatrzyłem chwile i nie znalazłem telemetrii do sanwy (wario, rurka pitota), jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. Ogólnie radio wydaje się być sensowne i jakąś pozytywną opinię też widziałem . Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Raczej nie znajdziesz telemetrii do tej Sanwy, bo ten nadajnik jej nie posiada. Zresztą chyba żaden nadajnik lotniczy Sanwy jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 To trochę ją dyskwalifikuje. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 X9D+. Używam od początku, innej nie miałem. Dla mnie intuicyjna i logiczna. Trzeba uważnie czytać komendy i jest ok. Ma telemetrie i jest tansza. Bardzo dobry zasięg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam. W końcu dokonałem zakupu aparatury. Wybór padł na Graupner MX-20. Pierwsze wrażenia: Solidnie wykonana z ogromnymi możliwościami. Dziękuję wszystkim, którzy udzielili się w temacie. Pozdrawiam. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi