marcinlota1977 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam potrzebuje kupic zbiornik paliwa do Pipera j 3 firmy Hangar 9. Moj się rozszczelnił zaraz po zalaniu paliwem i cieknie...proszę o info gdzie co i jak można kupic a może ktoś ma na sprzedaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mam. Daj na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 to co pomoże ktoś...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Przecież Tomek napisał, że ma. Nie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 nie kupiłem bo ma jakiś inny a mi chodzi o orginalny od tego modelu bo idealnie pasuje w wyciętą wrege przez producenta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 To daj foto jaki to trzeba bo kilka zbiorników mi się wala i na pewno są min. z Hangaru 9 z jakichś modeli .Może któryś podpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 wymiary długość 129 wysokość 84 szerokość 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dawaj adres . Wymiary się zgadzają ,firma też . Wymaga odświeżenia,wygląda na szczelny.korek do wymiany oraz wężyki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 bingo...ile za niego?....Marcin Krzanowski 66-620 Gubin kołątaja 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Masz w ramach koleżeńskiej,forumowej pomocy w potrzebie . Nie gwarantuje wysłania jutro ale postaram się jak najszybciej. Musisz mu zrobić płukankę w środku bo jest zaolejony (używany był w benzyniaku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 dziekuje bardzo.....to przynajmniej oddam za wysyłke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 oki to jak wyślesz to napisz co i jak ....czekam na przesyłke.. miałeś tego pipera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Nie ,nie miałem takiego Piperka ,nie gustuję w takich górnopłatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 zbiornik dzisiaj dotarł ale niestety jest pęknięty i nie nadaje się do latania....szkoda, wiec nadal szukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Marcin to jest niemożliwe, przed wysłaniem nalałem do niego wody i przez chwilę tak stał i nic nie wyciekało ,poza tym oglądając go wokoło nic nie zauważyłem ,przynajmniej tego pęknięcia nie widziałem ... No ale nic ,miałem dobre intencje ,szkoda że zrobiłem Ci nadzieję i nie wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 no faktycznie jak naleje wode to tez niby nie leci ale jakoś się boje założyć do modelu....hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 http://www.scorpio-polska.pl/katalog/hangar-9/piper-pa-18-pnp-zbiornik-paliwa-480ccm-p35905.html mają tez inne http://www.scorpio-polska.pl/szukanie.html?q=zbiornik+paliwa#b=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 no właśnie tam kupiłem model i tego zbiornika nie maja .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ale go ściągną jak zamówisz.Najedź kursorem na napis dostępność i masz wszystkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi