Ejdzjan Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam Serdecznie kolegów. Mam taki problem z tym silniczkiem. Urwała mi się tylna regulacja a dokładnie uchwyt od niej. Po stanowiłem przełożyć iglicę bezpośrednio do gaźnika i tym sposobem zrobiłem asp z przednią regulacją i tu się zaczęły schody. Nie mogę w żaden sposób wyregulować tego silnika na wysokich obrotach. Czy taka przekładka tej regulacji będzie miała wpływ na wyregulowanie silnika ?? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Nie ma znaczenia gdzie jest iglica, musiało zdarzyć się coś jeszcze. Może coś jest skrzywione, może nieszczelne, może jakiś paproch siedzi w gaźniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Dzięki za odpowiedzi . Czyli wynika z tego że coś nie tak mam z silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ten silniczek jakiś czas temu kupiłem już w takim stanie ta tylna regulacja była urwana. Dokładnie to urwane było mocowanie. Przełożyłem cała iglicę do przodu. A tu silniczek dostał dziwnych objawów odpala dobrze idzie go wyregulować ale jak pochodzi chwilę na wolnych obrotach i chce mu dodać pełny gaz to ma objaw jak by dostawał za dużo paliwa nie może tego przepalić zaczyna mocno kopcić i gaśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dokładnie. Przykręć lekko igłę przejścia o jakieś 1/8 obrotu i sprawdź. jak nie pomoże to powtórz aż do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi