pietka Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Popełniłem dziś zakup onego modelu. Chodził za mną od lat, od kiedy zrobiłem małego z zestawu Guillows, który stoi na półce bo go szkoda......... jest taki delikatny, że boję się go uszkodzić podczas fruwania. Kiedyś chciałem zakupić 2 m SBD ale jakoś nie było ani czasu, ani pieniążków. Ten jest w atrakcyjnej , wydaje się, cenie ale obaczymy przy rozpakowaniu co jest wart. oczywiście będzie opis, model ma dotrzec w ciągu 3-10 dni z Holandii. Zobaczymy...... Ponoć ma elektryczne podwozie na oleo amorkach....no i planuję zrobić go na piknik w Kraśniku. Może się zdąży? :-) https://hobbyking.com/en_us/sbd-duantless-plane-ep-gp-1540.html Na razie pozdrawiam Piotr Cytuj
f-150 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Spóźniłeś się o rok (Marcin ma go od roku) i cena nie jest atrakcyjna .We Francji (Top model) 169 euro z tego co pamiętam Cytuj
pietka Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 No, Trudno Co do ceny to kupiłem za dolary i z wykorzystaniem punktów bonusowych z HK. Przeliczając po dzisiejszych kursach to kupiłem taniej o 20 zł. Ten z Top Model nie ma gotowej waloryzacji i elektrycznego podwozia z tego co wiem, ale mogę się mylić. Biorąc pod uwagę , że takie nowe podwozie to minimum 30 -40 dolców, a kokpity i karabiny są już preinstalowane to nawet cena regularna jest wg mnie korzystna.Tak czy siak, podoba mi się i będzie latał . Saito do pyrkania już jest Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Marcin K. Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Ladniutki! Jaki duży jest ten saito? Ciekawe czy zmieści się w planowanych 3.5kg.. Cytuj
pietka Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Opublikowano 14 Lipca 2017 to jest Saito 0,56 fs BK. Ale i tak waga nigdy nie wychodzi taka jak podają producenci ( chyba, ze pustego modelu) także na to żadko zwracam uwagę. Pozdrawiam Piotr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi