PrzemoM Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich z forum Od jakiegoś czasu czytam forum, w końcu postanowiłem się zarejestrować i napisać. Chciałbym kupić sobie jakiś model RC, zastanawiam się nad PC Fokusem, może Sky Lady - wiadomo, jak najszybciej chciałbym zacząć latać Potem myślę, że zabiorę się za budowę RWD-5 by Skazoo - aparatura z Fokusa lub SL będzie możliwa do wykorzystania, prawda? Ale w sumie zanim kupię cokolwiek wolałbym zobaczyć na żywo z czym to wszystko się je, pogadać z kimś doświadczonym - dlatego mam pytanie czy jest na forum ktoś z Wrocławia? A może jest jakaś grupa, gdzie wspólnie się spotykacie i latacie?
filek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 wstępnie umówiliśmy się na jutro w Brzegu na lotnisku na jakieś polatanie. ja jednak już dziś widzę że chyba nici z tego będą (dziś na pokazach też chciałem być i jak widać nie wyszło). masz dwa sklepy, jeden cyber-fly i modele.sklep.pl w obu atmosfera przyjemna, na cyber-fly jednak mi się lepiej rozmawia - człowiek bardzo otwarty
PrzemoM Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Dzięki za podpowiedzi - do sklepów podjadę - w modele.sklep.pl kiedyś byłem, jak mieli sklep na Długiej - ostatnio widziałem, że tam już nie ma - myslałem, że sklep zlikwidowali, ale chyba po prostu przenieśli w inne miejsce.
Dj. Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 ...sklep jest na Sikorskiego, na ich str. masz dokładne namiary.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.