PrzemoM Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich z forum Od jakiegoś czasu czytam forum, w końcu postanowiłem się zarejestrować i napisać. Chciałbym kupić sobie jakiś model RC, zastanawiam się nad PC Fokusem, może Sky Lady - wiadomo, jak najszybciej chciałbym zacząć latać Potem myślę, że zabiorę się za budowę RWD-5 by Skazoo - aparatura z Fokusa lub SL będzie możliwa do wykorzystania, prawda? Ale w sumie zanim kupię cokolwiek wolałbym zobaczyć na żywo z czym to wszystko się je, pogadać z kimś doświadczonym - dlatego mam pytanie czy jest na forum ktoś z Wrocławia? A może jest jakaś grupa, gdzie wspólnie się spotykacie i latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 wstępnie umówiliśmy się na jutro w Brzegu na lotnisku na jakieś polatanie. ja jednak już dziś widzę że chyba nici z tego będą (dziś na pokazach też chciałem być i jak widać nie wyszło). masz dwa sklepy, jeden cyber-fly i modele.sklep.pl w obu atmosfera przyjemna, na cyber-fly jednak mi się lepiej rozmawia - człowiek bardzo otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Skontaktuj się na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoM Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dzięki za podpowiedzi - do sklepów podjadę - w modele.sklep.pl kiedyś byłem, jak mieli sklep na Długiej - ostatnio widziałem, że tam już nie ma - myslałem, że sklep zlikwidowali, ale chyba po prostu przenieśli w inne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witaj, jak coś to na PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ...sklep jest na Sikorskiego, na ich str. masz dokładne namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.