wojtek-a Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Mnie propozycja nowej klasy E jakos nie przekonuje. Jest przeciez F5B dla tych co lubia adrenaline; a przeciez F3B to F5B bez silnika (lub raczej F5B to F3B z silnikiem ). Dla tych co sie bali spidu i kilowatow powstalo F5J i zalatwilo moim zdaniem sprawe... edit: ...Marcin czytal w moich myslach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A co się dzieje w temacie F5B? Czy to właśnie nie jest oficjalny (elektryczny) odpowiednik F3B (tak jak w F3J - F5J). Czy nie będzie problemu z nazwą tej nowej klasy? Mnie propozycja nowej klasy E jakos nie przekonuje. Jest przeciez F5B dla tych co lubia adrenaline; a przeciez F3B to F5B bez silnika (lub raczej F5B to F3B z silnikiem ). Dla tych co sie bali spidu i kilowatow powstalo F5J i zalatwilo moim zdaniem sprawe... edit: ...Marcin czytal w moich myslach... F5B to nie odpowiednik F3B. Różnice regulaminowe są spore w wykonywaniu zadań, których ilość też nie jest taka sama. F5J nie powstało dlatego, że ktoś bał się mocy w F5B... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 F5b to dopiero klasa wykopaliskowa. Jesli na całym świecie w zawodach pucharu świata sklasyfikowanych jest ok 50 zawodników, to jej przyszłość jest mizerna. Widać moc to nie to co jest intrygujące dla większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Fotosy z zawodów świetne. Ja liczę że F3B nie zniknie bo akurat model kupiłem Winda też jest Kamil! Jesteś wielki! Jeszcze chwila a w przyszłym roku będzie latać trzech juniorów w Polsce Model rewelacyjny na początek i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Moze jedne z ostatnich wykopaliskowych zdjec z dzisiejszego konkursu F5B zanim dyscyplina odejdzie na zawsze w zapomnienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 ...Podczas jednego z konkursow (tych wykopaliskowych) mialem okazje zamienic pare slow z belgijskimi dzialaczami F3B. Wyglada na to, ze motorek w tej klasie to jednak (stety/niestety) tylko kwestia przyszlosci a nawet juz terazniejszosci w niektorych krajach. Wyczulem, ze zainteresowani dyscyplina nie beda bronic tradycji (wyciagarek) przede wszystkich ze wzgedow czysto pratycznych. Propozycja zmian juz poszla do biura FAI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Cóż. Ludzie stają się coraz bardziej leniwi. Przykra rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Chodzi mi po głowie elektryczny kadłub do Fryca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 A mi nie ;P W przyszłym roku kulturalnie z kolegami będziemy latać F3B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi